Info Pelaburan

INFO PELABURAN

Aktifkan Pelaburan Anda.
Urus niaga belian dan jualan saham di Bursa Malaysia setiap hari membabitkan langganan dan transaksi nilai saham dan tunai serendah ratusan, ribuan dan jutaan Ringgit Malaysia (RM).

Pelaburan dalam transaksi urus niaga saham memerlukan penjanaan modal pelabur tempatan dan institusi. Mulai 10 pagi setiap hari jutaan ringgit bertukar tangan.

* Adakah anda antara mereka yang meraih keuntungan dalam pelaburan saham?
* Adakah anda pernah beli saham tetapi terperangkap dengan kerugian?

Mungkin anda dalam kalangan yang berminat, ada tunai tetapi tidak tahu bagaimana mahu sertai urus niaga saham dengan lebih menguntungkan.

Pernah aktif melabur saham di BSKL suatu ketika dulu, tapi mengalami kesukaran untuk meraih keuntungan kerana keadaan pasaran saham di Malaysia tidak menentu, serantau kerap kali mengalami kejatuhan yang mudah dipengaruhi pasaran saham dunia atau global yang juga tidak menentu.

TSAP akan membantu anda memilih kaunter saham di Bursa Malaysia berpotensi naik dan berisiko rendah mengalami kejatuhan selepas membeli saham berkenaan. Pengurus pelaburan TSAP akan sedia info data segala kebarangkalian dalam saham yang dipaparkan kepada anda sebelum membuat keputusan membeli saham berkenaan.

Serendah RM500 hingga RM1,000 – RM1,500 – RM2,000 – RM2,500 – RM3,000 – RM3,500 … bergantung kepada sebanyak mana sekalipun modal tunai anda.

Khidmat LTSAP tidak menerima deposit tunai modal pelaburan anda. Hanya perlu daftar online dengan bayaran langganan RM100 sebulan, anda akan dibekalkan data info saham potensi naik untuk keuntungan mingguan atau bulanan.

Anda perlu mempunyai akaun urus niaga jual beli saham di broker sah Bursa Malaysia. Data info saham juga boleh disediakan kepada anda mengikut nilai pelaburan jika anda memilih beli saham RM5,000 anda akan dibekalkan data sekitar harga 4+++ .

Penyaluran data info kepada anda boleh dibuat melalui e-mel, Facebook (pesanan) atau SMS (kaunter saham terpilih) supaya anda boleh memahami dan menilai sesuatu pergerakan saham di Bursa Malaysia.

Sekian, Selamat Melabur di Bursa Malaysia.